İBB Mehmet Akif Ersoy İlkokulu
Güvercintepe Mah. İstiklal Cad. 200/1 Kiptaş Kayabaşı Konutları BAŞAKŞEHİR/İSTANBUL

VİZYON

Toplumu çağdaş uygarlık düzeyine taşımaya aday, birey olabilecek özgüvene sahip, sosyal yönü güçlü, erdemli, anlayışı gelişmiş, başkalarının haklarına saygılı, Vatanını ve Milletini seven bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Eğitim-öğretim ve rehberlik hizmetleri alanında, yasalar ve Milli Eğitim mevzuatları çerçevesinde yetki ve imkanlarını kültürel değerlerimiz doğrultusunda çağın ihtiyaçlarına cevap veren, planlı, programlı, etkin, adil, demokratik ve öğrenci merkezli kullanarak, bilimsel düşünen ve sorgulayan bir nesil yetiştirmek için en iyi hizmeti sunmaktır.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

Pansiyon Bilgisi

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR

Yerleşim Yeri Bilgisi

Başakşehir Kiptaş Kayabaşı Konutları´nın içinde yer almaktadır. Bölge, yeni bir yerleşim yeridir.