comenius

İstanbul Başakşehir´de İBB Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından yürütülen Erasmus+ Comenius Projesi kapsamında, 4 farklı kültürün öğretmenleri Başakşehir´de buluştu. Ziyarette proje ortağı ülkeler İtalya, İspanya,  Polonya ve Macaristan´dan toplam 10 öğretmen ve İBB Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu´ndan öğretmenler, öğrenciler ve veliler de yer aldı.

comeniuscomeniuscomeniuscomeniusErasmus+ Comenius Projesi kapsamında, 4 farklı kültürün öğretmenleri İstanbul´un Başakşehir ilçesinde buluştu.

2013-2015 yılları arasını kapsayan "Savaş ve Barış: Avrupa´nın Oluşumu" başlıklı projeyle ilgili İBB Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Taner Başaran ise, projenin amacının öğrencilere ortak tarihi öğretme, eleştirel ve yaratıcı düşünmeyi öğretme, milliyetçilikten kaçınma, bugünün çocuklarına yarının barışını, huzurunu aşılama, farklı kültürleri tanıma, kendi kültürünü tanıma ve tanıtma, bilgi teknolojilerini kullanma, yabancı dilleri öğrenme ve öğretme olarak sıraladı.

Etiketler :comenius projesi,